Thursday, August 25, 2011

hvilken morgenstund........

Har nu længe tænkt over, hvordan jeg kom igang med min blog, troede ikke det ville blive noget problem, men da jeg så endelig fik den oprettet med hjælp fra den ældste datter, blev det pludselig alvor. For hvad skriver man lige, hvor personligt skal det være, hvem læser hvad jeg skriver, vil jeg have at alle kan læse om mig ???? så det var alligevel ikke helt så enkelt, som jeg troede, men her er mit første indlæg endelig.
Jeg har kaldt det hvilken morgenstund... for jeg ville faktisk fortælle om den smukkeste morgenstund, jeg længe har set, desværre havde jeg ikke kamera med, var lige ved at vende bilen for at hente det, men ville så komme for sent på arbejde og brugte alt for lang tid på at overveje vendingen, så der blev ingen billeder.
Men solen var på vej op, disen lå over mark og fjord, lyset var lysende og mågerne lyste hvidere end hvid ude på vandet, vindmølleren stak næsen op over disen, de små spraglede både glødede af farver, det kunne simpelthen ikke blive smukkere og hverdagen blev en tand mere farverig.  Jeg skulle have vendt bilen !

1 comment:

 1. hello gitte,
  oh such wonderful news, you have a blog! your writing is so beautiful you don't necessarily need pictures. although it would be lovely to share what you make, i know you are very talented with handcrafts.
  i'm happy your here and i am signing up to be your first follower!
  welcome to blogland!

  x lori

  ReplyDelete